Toen een hobby uitgroeide tot passie en die passie verweven kon worden met mijn werkdomein sta ik nu al meer dan 10 jaar klaar om mensen met zieke vissen professioneel uit de nood te helpen. Met een klantenbestand van bijna 2500 particulieren, bedrijven en een groeiend aantal van ongeveer 200 klanten per jaar ben ik de referentie als het aankomt op kennis en ervaring in het behandelen van vissen.

In mijn dagdagelijkse praktijk behandel ik voornamelijk vijvervissen zoals koi, karper, steur, goudvis, winden, baars, enz.. Aquariumvissen komen ook wel aan bod en daarnaast is er momenteel een licht groeiende markt van aquacultuur in België die van mijn diensten gebruik maakt zoals kwekers van tilapia, gamba’s, ed.

Ik tracht steeds de best mogelijk oplossing te vinden voor een probleem waar ik mee geconfronteerd word, en dat is niet steeds makkelijk. Soms is de vijver zo groot dat dit een medicamenteuze aanpak bemoeilijkt, of hebben de mensen geen quarantaine faciliteit om een zieke vis in op te vangen, sommige medicijnen mogen of kunnen niet gebruikt worden in België, ziektekiemen van vissen worden ook als maar sterker om sterker..

Door continu bij te scholen en te investeren in de praktijk kan ik een optimale service aanbieden zowel op vlak van dienstverlening ter plaatse bij een bezoek als voor bijkomende diagnosetechnieken in mijn eigen labo verbonden aan de praktijk. Radiogafie of echografie ter plekke, bloedanalyse, bacterieel onderzoek, PCR, wateranalyse is allemaal de dag zelf mogelijk, mits het rekening houden met een bepaalde doorlooptijd (bijvoorbeeld minimaal 48h voor een bacterieel onderzoek). Klik door op de site voor meer info en prijzen.